Πληρωμές – Αποστολές

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας.

 

Αποστολή

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την courier και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-2 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 15:00).

Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες άνω των 30.00€. Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 29.00€ τότε η αποστολή κοστίζει 2.5€ + Φ.Π.Α για την Αθήνα και 3.2€ + Φ.Π.Α για την επαρχεία.

Στην περίπτωση Αντικαταβολής η χρέωση είναι 2.30€ + Φ.Π.Α ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 15:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Η παράδοσή τους γίνεται εντός 1 με 2 εργάσιμων ημερών για την Αθήνα, ενώ για την επαρχεία εντός 2 με 4 εργάσιμων ημερών εάν εφόσον υπάρχει στοκ. Ο προμηθευτής μας έχει απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊόν. Εάν όχι θα σας ειδοποιήσουμε για το χρόνο παράδοσης. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή). Σάββατο δεν γίνονται αποστολές.